Anmälan stängd

Inställd Albacete 4-dagar SMC Uppsala

Kursdatum 16 Feb, 2013
Kursansvarig -
Anmälan stänger 2013-02-15 23:59
Pris från 16500 SEK
Avbokningsskydd -
Tillgängliga platser Platser kvar
Kursinfo BKK 4-dagars på Albacete

4 dagars kurs under tiden 16 februari – 24 februari 2013 på Albacete Circuit i Spanien.

Kursansvarig är Gert Pilskär.

Kursen och kursdagar
Upplägget är att vi är tillsammans under hela veckan där det ingår fyra hela kursdagar och alla går samma steg. Tack vare detta så lär instruktörer och deltagare känna varandra väl vilket gör att nivån på den personliga feedbacken blir mycket hög, där du som deltagare får mängder av personliga tips för din körning.
Kursen tar 80 deltagare som delas in i Lugn/Medel/Snabb. Slutgiltig gruppindelning sker i samband med inskrivningen!

Du kommer att köra ca 20 mil varje kursdag. Se därför till att du har bränsle både för dig och din motorcykel så det räcker hela dagen.

Körkort, försäkring och personlig skyddsutrustning
Motorcykelkörkort för den motorcykel du kör är självklart ett krav. Dessutom ska du ha kläder, ryggskydd, stövlar och handskar avsedda för motorcykelkörning. Bröstplatta och heltäckande hjälm rekommenderas starkt men är inget krav.

Motorcykeln
skall vara registrerad, besiktigad, i trafik och minst trafikförsäkrad. Dock är det tillåtet att köra med "kraschkåpor" under förutsättning att registreringsskylt finns synligt monterad. Däcken skall vara i gott skick. Har du halvslitna däck rekommenderar vi att du byter före kurs. Glöm inte att kontrollera bromsbelägg, drivpaket samt att lager och fjädring är i gott skicka.

Buller
Det är regler för buller på samtliga banor och gränsen är 95 db. Har du högt ljud finns det db killer att köpa hos handlare som du kan använda om du ligger på gränsen.

Anmälan och deltagaravgift
Anmälan till kursen är bindande. Deltagaravgiften för SMC-medlem är 16.500 kr. Om du väljer att betala mot faktura, kommer du att få en faktura från SMC på hela beloppet (bara en fakturaavgift). Inom 10 dagar från fakturans datum ska minst 4.000 kr betalas och slutbetalning skall vara SMC tillhanda senast 15 februari
Väljer du kortbetalning betalar du hela summa direkt.

Är du inte redan SMC-medlem tillkommer 375 kr i medlemsavgift.

Vid för lågt antal anmälda kan kursen komma att ställas in eller få förändrat pris.

Avbokning
Avbokning kan inte göras och därmed inte heller återbetalning av deltagaravgift. Däremot kan kursplats överlåtas till ev deltagare på reservplats, observera att det då tilkommer en ombokningsavgift på 500kr för flygbiljetten.

Övrig information
Innan din anmälning till kursen kan anses komplett, måste du fylla i uppgifter om rör transporten av din motorcykel, ev medåkande, uppgift om allergier, specialmat, sjukdomar eller annat som är bra att veta för arrangören. Det gör du på http://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/School/Fortbildning/AK/BKK-pa-Albacete-Circuit-vecka-8-2013/Kompletterande-info-BKK-4-dagars-Albacete/

Ev frågor och funderingar kan skickas till mct@smcuppsala.se

Logga in för att boka dig

Vad finns under Mitt konto?

  • Under Mitt konto kan du ändra dina personuppgifter som är registrerade hos SMC.
  • Översikt över kursanmälningar
  • Översikt över reseanmälningar


SMC behöver lagra en s.k. "cookie" på din dator för att minnas dina uppgifter.